DELOVNA AKCIJA št. 3. JEZERO SV. TROJICA_ 16.10.2021

Številka: UO_DA_3/2021

Datum:    4.10. 2021

VABILO DELOVNA AKCIJA 3.

V skladu s statutom Ribiške družine Pesnica – Lenart  vas vabimo na 3. delovno akcijo na kateri bomo urejali okolice jezera Sv. Trojica in potoka Velka, ki bo:

 

V SOBOTO, dne 16. 10. 2021,

s pričetkom ob 8.00 uri, na zbirnem mestu na parkirišču pri jezeru Trojica – parkirišče pri žabi.

Na delovni akciji bomo odstranili prekomerno zarast na nasipu in ostalih delih jezera, urejali ribolovna mesta ter odstranili odvržene odpadke.

Zraven prinesite potrebno orodje, žage (tudi motorne), sekire, kose, grablje, lopate, krampe, motike, škarje za grmovje in podobno. Za delo potrebujete primerno obleko, obutev in rokavice.  

Ne pozabite na letno ribolovno dovolilnico, ker se bo udeležba evidentirala z vpisom v  dovolilnico.  Opravljena delovna obveznost se bo preverjala ob izdaji letne ribolove dovolilnice za prihodnjo sezono. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodjo akcije – gospodarja in skrbnika jezera, po možnosti pa zaradi lažje organizacije tudi potrdite svojo udeležbo oz. neudeležbo: rdpesnica@gmail.com

V skladu s Statutom RD Pesnica – Lenart in sklepi Občnega zbora RD je vsak polnoleten delovno sposoben član dolžan opraviti 10 ur prostovoljnega dela letno, zato vas vabimo, da se delovne akcije zanesljivo udeležite ter tudi s tem prispevate svoj delež k urejenosti in kvaliteti naših ribolovnih voda. VABLJENI TUDI TISTI KI NISTE PREJELI VABILA PO POŠTI!

V primeru slabega vremena bo akcija izvedena prvo naslednjo lepo soboto!

 

Vljudno vabljeni z ribiškim pozdravom dober prijem !

 

RD Pesnica – Lenart.