3. DELOVNA AKCIJA SV.TROJICA _5.10. 2019

V skladu s statutom Ribiške družine Pesnica – Lenart  vas vabimo na delovno akcijo urejanje okolice jezera Sveta Trojica, ki bo: V SOBOTO, dne 5. OKTOBRA 2019 s pričetkom ob 9.00 uri.

na zbirnem mestu parkirišče pri bivšem gostišču Žaba 

 Na delovni akciji bomo odstranili prekomerno zarast in navlako ter urejali ribolovna mesta. Po možnosti s seboj prinesite potrebno orodje, žage (tudi motorne), sekire, kose, grablje, lopate, krampe, motike, škarje za grmovje in podobno. Za delo je potrebna primerna obleka, obutev in rokavice. Ne pozabite na letno ribolovno dovolilnico, ker se bo udeležba evidentirala z vpisom v  dovolilnico.  Opravljena delovna obveznost se bo preverjala ob izdaji letne ribolovnice za prihodnjo sezono. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodjo akcije, po možnosti pa zaradi lažje organizacije tudi potrdite svojo udeležbo:

Stanislav Vedernjak: GSM 040 817 543, E-mail slavko.vede@gmail.com

V skladu s Statutom RD Pesnica – Lenart in sklepi Občnega zbora RD je vsak polnoleten delovno sposoben član dolžan opraviti 10 ur prostovoljnega dela letno, zato vas vabimo, da se delovne akcije zanesljivo udeležite ter tudi s tem prispevate svoj delež k urejenosti in kvaliteti naših ribolovnih voda.

V primeru slabega vremena bo akcija izvedena naslednjo lepo soboto – 12. oktobra

 Vljudno vabljeni z ribiškim pozdravom dober prijem!

Delovna akcija 3. SV. TROJICA

Delovna akcija 3. SV. TROJICA

Delovna akcija 3. Sv. Trojica.

Delovna akcija 3. Sv. Trojica.